Loma Produkten & Service

 

Metaaldetectie, röntgeninspectie en controleweging: Loma is wereldwijd toonaangevend in produktie-inspectiesystemen.

Loma is actief in de voedsel- en verpakkingsindustrie. Onze systemen helpen bij het naleven van de internationale produktveiligheidsnormen, de gewichtswetgeving en de voorschriften van de detailhandel. Produktgebreken en verontreinigingen worden opgespoord.

Loma kan u helpen bij al uw behoeften van inspectie voor de voedselveiligheid. Met meer dan 40 jaar ervaring met metaaldetectoren, controlewegers, röntgen- en combinatiesystemen heeft Loma een uitstekende reputatie opgebouwd voor veilige, betrouwbare en degelijke apparatuur die maximaal inzetbaar zijn.Laatste Nieuws

Loma CW3 "Heavyweightt" en "Super Heavy weight" controleweger met OIML R51 goedkeuring.
Deze certificering is een aanvulling op het al gecertificeerde Loma CW3 assortiment controlewegers, die nu nauwkeurig kunnen wegen van 6 kg tot en met 50 kg. Het assortiment Loma CW3 controlewegers is het resultaat van meer dan 40 jaar deskundigheid op het gebied van de voedselverwerkings- en verpakkingsindustrie.

Produkt Update

Gebruikersvriendelijke metaaldetectoren van Loma

Gebruikersvriendelijke metaaldetectoren van Loma: Ons nieuwe topmodel, de nieuwe IQ3+ serie biedt een kleuren touch screen, dat op het netwerk kan worden aangesloten met alle voordelen van volledige variabele frequentie. Eenvoudige product set up en uitgebreide eigenschappen om te voldoen aan de wetgeving.

De nieuwe  metaaldetector Loma IQ3+

Meer getuigenissen van klanten

Klantengetuigenissen

"De klant wil een veilig product en wij zijn daarvoor verantwoordelijk. De inspectiesystemen helpen ons niet alleen te voldoen aan kwaliteitssystemen, maar we hebben de units ook geïnstalleerd om als bedrijf de consument een kwalitatief beter product te leveren dat voldoet aan de verwachtingen betreffende voedselveiligheid en gewicht."
Johan Vande Walle, Proces-Ingenieur bij Volys Star

Meer klantengetuigenissen

Beurzen


anuga
1
empack
2
interphex
3
packex
4
Fispal
5
propak